๐Œ๐Ž๐Œ๐” ๐ฌ๐ฎ๐ฏ๐ž๐ก๐จ๐จ๐š๐ž๐  ๐จ๐ง ๐š๐ฅ๐š๐ง๐ฎ๐!

10 juuni, 2024

1. juunil toimus MOMU suvehooaja start!

See tรคhendab, et Turbas asuva vana Ellamaa elektrijaama vรคravad ning MOMU.

๐Œ๐จ๐จ๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐๐ข ๐ฆ๐ฎ๐ฎ๐ฌ๐ž๐ฎ๐ฆ ๐ฃ๐š ๐š๐ž๐ ๐จ๐ง ๐ฌ๐ฎ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ž ๐ฃ๐š ๐ค๐ฎฬˆ๐ฅ๐š๐ฌ๐ญ๐š๐ฃ๐š๐ญ๐ž๐ฅ๐ž ๐š๐ฏ๐š๐ญ๐ฎ๐ ๐ง๐ข๐ง๐  ๐Ÿ. ๐ฃ๐ฎ๐ฎ๐ง๐ข๐ฌ๐ญ ๐ค๐ฎ๐ง๐ข ๐Ÿ‘๐Ÿ. ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐ข ๐ฌ๐š๐š๐› ๐ฆ๐ž๐ข๐ฅ๐ž ๐ค๐ฎฬˆ๐ฅ๐ฅ๐š ๐ญ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐š ๐ข๐ ๐š ๐ฉ๐šฬˆ๐ž๐ฏ ๐ค๐ž๐ฅ๐ฅ ๐Ÿ๐ŸŽ-๐Ÿ๐Ÿ”!

MOMU suvehooaja avamise raames toimus traditsiooniline garaazimรผรผk, kus mรผรผdi kรตike, mis garaazis vรตi kodus on seisma jรครคnud, samuti omatehtud tooteid – nii รผmberkaudsetelt kui kaugematelt ettevรตtjatelt. Kohalike vรคikeettevรตtjate tooteid leiab MOMU meenepoest ka edasidi ning neid tasub kindlasti soetada – kuidas elu maal muidu edeneks!

Sel pรคeval avati ka MOMU kogukonnaaed, mis liidab sama meelelaadiga inimesi ning korraldab suvi lรคbi erinevaid koolitusi ja kogunemisi.

Suvehooaja avapรคeval oli ka mitu tipphetke – Turba Pรคtsi valimine, Chalice kontsert ning Pikalaua รตhtusรถรถk! Turba pรคtsi ehk Turba leivateo konkursil osales 7 leiba ning tihedas konkurentsis tuli vรตitjaks Kristel Pahv!